200.00лв.

Къща за гости Вила Юстина е разположена на 300 м от избата и разполага с  3 двойни стаи със самостоятелен санитарен възел, TV с кабелна телевизия, Wi-Fi, обща трапезария и напълно оборудвано кухненско помещение. При поискване можем да осигурим 2 допълнителни легла.

Широкият озеленен двор ви дава възможност да се насладите на чаша хубаво вино, докато приготвяте Вашето барбекю.  В помощ на кулинарите има външна кухня, както и големи маси, на които може да  организирате Вашата вечеря в топлите дни.

Гостите на Къща за гости Вила Юстина ползват 10 % отстъпка при закупуване на вина от едноименната винарска изба.

Къщата се наема цяла за 200 лв на вечер.

Моля проверете за свободни места, преди да направите вашата резервация.

email: events@villayustina.com

тел: +359 882 62 66 68Сподели
Описание

Предстои скоро в съседство с избата да бъдат изградени още няколко къщи за гости, както и изграждането на етнографски комплекс и малък амфитеатър. Районът буквално изобилства от интересни забележителности. Тук се намира тракийската крепост Хисарлъка, която включва в себе си една от най-големите и красиви скални кули в Родопите. В по-късни времена крепостта е наречена Юстина, в чест на Император Юстен – чичото на Юстениан, който я укрепва и заздравява. Недалеч от Устина са разположени Бачковския манастир, тракийското светилище Белинташ и биосферния резерват Червената Стена. Изключителната природа и древна история на района се допълва от Устинските водопади и руините на Червената църква – рядко красив храм, оценяван днес като един от бисерите на раннохристиянската архитектура в Европа. За истинските любители на природата, Вила Юстина изгради еко пътеки за разходка, които да разкрият красотата на Родопа планина. Ще имате възможност да се насладите и на риболов в нашето зарибено езеро, сред невероятно красива гледка в близост до парк-лозето ни, което предлага и пълно wi-fi покритие. Така освен предложението ни за луксозен винен туризъм ще може да се отдадете и на фото туризъм, селски и исторически туризъм, и разбира се чисто релаксиращ туризъм с чаша прекрасно вино от Вила Юстина.

X