Серия вина Monogram

MONOGRAM е бутиковата линия вина на “Вила Юстина” от специално селектирани гроздови масиви. Вината от тази серия са отлежавали във френски и български дъбови бъчви и са в ограничени количества, за да покажем най-доброто, на което сме способни.

Монограм Шардоне Barrel Fermented

28.90лв.

NEW VINTAGE 2019

Интензивен златист цвят с топли оттенъци. Изтънчен и комплексен нос с акценти на ядки, масло и сладка ванилия. Плътно тяло с приятна свежест и галеща текстура.

Монограм Мавруд х Рубин

Монограм Мавруд х Рубин

30.90лв.

Атрактивен бленд между два български сорта. Наситен рубинен цвят и сложен нос с нюанси на зрял черен плод, шоколад и ванилия. Плътно, елегантно тяло с меки танини. Виното е съзрявало 18 месеца в 100% български дъб. Възможна е появата на благородна утайка.

Монограм Мавруд х Рубин Магнум

Монограм Мавруд х Рубин Магнум

58.90лв.

Атрактивен бленд между два български сорта. Наситен рубинен цвят и сложен нос с нюанси на зрял черен плод, шоколад и ванилия. Плътно, елегантно тяло с меки танини. Виното е съзрявало 18 месеца в 100% български дъб. Възможна е появата на благородна утайка.

Специална Резерва

Специална резерва Вила Юстина е началото на нашето търсене на “голямото вино” и на надграждането на серията МОНОГРАМ.  В него вложихме много време и усилия, за това го наричаме виното на нашето търсене.

Сладко вино от Гевюрцтраминер 2015

45.90лв.

Лимитирана серия от 1000 бутилки

Сладко вино от Гевюрцтраминер, от собствените лозя

Специална Резерва “Вила Юстина” Магнум

78.90лв.

Атрактивен бленд от Каберне Фран, Каберне Совиньон, Пино Ноар и  Мерло, отлежавал година във френски бъчви и още 1 година в Магнум бутилка. Наситен рубинен цвят и сложен нос с нюанси на зрял черен плод, шоколад и ванилия. Плътно, елегантно тяло с меки танини.

Специална резерва “Вила Юстина”

38.90лв.

Атрактивен бленд от четири френски сорта, с наситен рубинен цвят и сложен нос с нюанси на зрял черен плод, шоколад и ванилия. Плътно, елегантно тяло с меки танини. Виното е съзрявало 12 месеца в 100% френски дъб.

Серия вина Четири сезона

Серията Четири Сезона е тероарната серия на нашите вина, създадена за да покаже чисто сортовите характеристики на гроздето, притворено във вино от района на Родопската Яка. Вината, носещи названията на годишните сезони, са представени като Пролет – розе за разцъфващия сезон, Лято – бяло вино с освежаващ характер, Есен – червено вино със свежо и сочно тяло и Зима – червено вино, с плътен характер и загатващо уют.

Четири сезона Лято

Четири сезона Лято

17.90лв.

Класически бленд от Совиньон Блан и Семийон, с нежен сламеножълт цвят с богат нос на билки. Свежо тяло с цитруси и приятен минерален послевкус.

Четири сезона Розе 2020

Четири сезона пролет Розе 2022

17.90лв.

Розе от българския сорт Рубин, от собствените лозя на избата. Свеж и плодов аромат, който ви приканва да отпиете веднага. А на небцето се наслаждавате на изразена плодовост, лека пикантност и минералност, които носят пълна наслада. Дълъг и запомнящ се послевкус.

Четири сезона Есен

Четири сезона Есен

17.90лв.

Есента е представена от Пино Ноар с искрящ рубинен цвят и интензивен нос с вишна, зряла черна череша и подправки. Сочно тяло с нежни танини и елегантен финал.

Четири сезона Зима

Четири сезона Зима

17.90лв.

Зимният представител е чисто сортов Каберне фран, с наситен пурпурен цвят и сочен нос с черна череша. Елегантно тяло с меки танини и пикантен финал.

Серия вина Villa Yustina

VILLA YUSTINA е линията, представяща най-добрите от реколтата блендове, създадени, за да откриете в тях отличното съотношение между цената и качеството. Млади, свежи, плодови и атрактивни блендове от последни реколти, подходящи за консумация както без храна, така и в съчетание с широка гама ястия.

Вила Юстина Розе

6.50лв. – 12.90лв.

Елегантен коралово-розов цвят и пленителен нос на ягода, сметана и подправки. Плътно тяло с нежна текстура и галеща свежест. Изкусителен плодов финал с пикантни нотки.

Вила Юстина Руж

6.50лв. – 12.90лв.

Бленд от два френски сорта и един български с красив тъмнорубинен цвят с гранатови оттенъци. Комплексен нос с меки акценти на горски плодове, подправки и землисти нотки. Плътно тяло с плодов характер и деликатен пикантен финал.

Гевюрцтраминер

Гевюрцтраминер 2022

6.50лв. – 12.90лв.

Чисто сортово вино от Гевюрцтраминер, с искрящ златист цвят и комплексен нос с цветни нюанси. Хармонично тяло с приятен плодов финал.

Естествено пенливо вино Екстра Брут Вила Юстина

Естествено пенливо вино Екстра Брут Вила Юстина

4.95лв. – 14.80лв.

Естествено пенливо вино от сорта Семийон, с прекрасен златист цвят, с интензивна игра на фини мехурчета. Атрактивен нос с акцент на свежи плодове, зелена ябълка и автолизатни тонове, хармоничен и комплексен вкус на пивки киселини. Дълъг финал, изпълнен със свежест и богат послевкус.

 

Естествено пенливо вино Брут Розе

Естествено пенливо вино Натюр Брут Розе

4.95лв. – 14.80лв.

Естествено пенливо вино розе, с прекрасен розов цвят, с интензивна игра на фини мехурчета. Атрактивен нос с акцент на свежи плодове, череши и автолизатни тонове, хармоничен и комплексен вкус на пивки киселини. Дълъг финал, изпълнен със свежест и богат послевкус.

 

Серия вина BAG-IN-BOX

Bag-in-box линията e лесно достъпна за широката аудитория. Вината в серията са изобилстващи от аромати, а на вкус меки и хармонични. Те са лесно комбинативни с храна и добра компания. Идеята зад Bag-in-box е да се наслаждавате на виното за по-дълъг период от една бутилка време.