ВИНО И СЕКС – перфектната комбинация
В един свят, заслепен от виното, темата за подходящо му комбиниране е често обсъждана. И така, какво върви с вино?
Първото нещо, което изплува в ума е храната: Каберне Совиньон с печено говеждо, Зинфандел с паста Маринара , Пино Ноар с риба на скара …
Но виното е нещо повече от допълнение към любимата храна. Благодарение на своята комплексна текстура , уникални аромати и загадъчно влияние върху човешкия мозък , виното е проникнало дълбоко във всички области на нашия живот, далеч от всякакви гастрономически връзки.
Например , виното и околната среда. Слабо осветление, нежна музика , камина … Каквато и да е представата ви на перфектния момент, чаша от любимото ви вино ще придаде допълнително чар .
Налице е и мистичната връзката между виното и пяната за вана . Вино и балончета – идеалният начин за освобождаване от стреса, повдигане на духа и стимулиране на заспалото либидо. Топлите мехурчета, достигащи до всяко кътче на тялото ви повишават вътрешната температура и замъгляват разума. Така затоплени, вие се доближавате до прага на дискомфорта … отпивате глътка вино и поглъщате бавно. Вкусът е интензивен и тялото ви поглъща сладкия нектар като гъба . Виното отива направо в главата ви и кара всичките ви проблеми да изчезнат .
Вино и разговор? Да отново! Нищо друго не добавя повече пламък на вашата история от чаша червено вино .
Какво друго се комбинира добре с вино? Има вино и чуждестранен филм , вино и романтичен роман, вино и спомени от гимназията. И тогава …
Вино и секс …
12 причини да си налеете чаша вино ( в момента) :
1 . Денят е бил дълъг и чаша вино ще стартира официално началото на вечерта .
2 . Една чаша от любимото ви вино ще ви помогне да се отпуснете и ще подобри цялостното ви настроение.
3 . Редовната, но умерена консумация на вино има многобройни ползи за здравето, така че ще се погрижите за доброто си здраве.
4 . Пиенето на вино насърчава здравословната загуба на тегло, така че ще пийнете за по-тънка фигура.
5 . Една чаша или две вино ще даде на кожата ви по- секси блясък.
6 .Виното ще сложи закачлив блясък в очите ви .
7 . Виното ще направи устните ви да изглеждат по -пълни и зърната ви по-чувствителни.
8 . Виното ще ви постави в настроение за палава любов .
9 . При втората чаша, магическата сила на виното ще ви накара да оближете устните си по много съблазнителен начин .
10 . Виното ще предизвика палави идеи в главата ви .
11 . Виното улеснява междуличностните отношения , така че, споделянето на една бутилка с възлюбения може да започнете с глупав кикот, но да завърши с разкриване на най-мръсните ви тайни и споделяне на най-дълбоките ви сексуални фантазии.
12 . Една чаша или две може да намали сексуалните ви задръжки и да доведе до страстна сесия от палава любов.
Няма съмнение за това ,че вино и сексът правят перфектната двойка. Пийте го по време на акта – ще направите палави неща за партньора ви и оставете вашият партньор да направи палави неща за вас.
Но понякога … просто понякога – семплата глътка и преглъщане не са достатъчни. От време на време , упоритият любителите на виното и секс иска да направи повече , отколкото просто да погълне любимото си вино. Той иска да го помирише , да го опита , да надникне в него … да бъде интимен с него.
Така че, нека го направи! Нека го опита и да играе по начин, който ще предефинира начина, по който се пие вино и начина, по който се прави любов .
Според изследване на Santa Maria Nuova Hospital във Флоренция, пиенето на една или две чаши червено вино дневно увеличава сексуалните желания при жените. Проучването е направено сред 789 италианки, на възраст между 18 и 50 години. Пиенето на червено вино не само помага на освобождаване от задръжки, но има и директен ефект върху сексуалната активност. При жените от проучването, които са пили по една или две чаши вино е констатирана завишена сексуална активност, в сравнение с въздържателките. Тъмният шоколад, който е богат на антиоксиданти има същия положителен ефект върху женското либидо.
Един съвет: Прочете статията отново, в края на работния ден и сложете официално начало на предстоящите почивни празници!